Gudang Informasi

Filip Salač / MotoGP-Stewards greifen durch: 15 Bummler bestraft / Moto3 : Následně byl přepraven vrtulníkem do nemocnice v austinu na vyšetření hrudníku a břicha.

Filip Salač / MotoGP-Stewards greifen durch: 15 Bummler bestraft / Moto3 : Následně byl přepraven vrtulníkem do nemocnice v austinu na vyšetření hrudníku a břicha.
Filip Salač / MotoGP-Stewards greifen durch: 15 Bummler bestraft / Moto3 : Následně byl přepraven vrtulníkem do nemocnice v austinu na vyšetření hrudníku a břicha.

V pátečních trénincích třídy moto3 na nedělní závod na okruhu v italském misanu obsadil třetí a páté místo, jež mu patří i celkově v kombinaci časů. Český jezdec většinu času držel první místo a mohl pomýšlet na druhou pole position v kariéře po červnové německé grand prix. Českému jezdci vyšel na španělské trati start a od prvních metrů bojoval ve vedoucí. Český jezdec většinu času držel první místo a mohl pomýšlet na druhou pole position v kariéře po červnové německé grand prix. Jezdec týmu carxpert prüstelgp zaostal na mokrém asfaltu o šest desetin za suverénním domácím jezdcem niccolo antonellim.

Po pole position v německu to bude druhý. Test Moto3 Jerez â€
Test Moto3 Jerez â€" Druhý den zajel nejrychleji Rodrigo from img.motorkari.cz
Následně byl přepraven vrtulníkem do nemocnice v austinu na vyšetření hrudníku a břicha. Jezdec týmu carxpert prüstelgp zaostal na mokrém asfaltu o šest desetin za suverénním domácím jezdcem niccolo antonellim. Následně byl přepraven vrtulníkem do nemocnice v austinu na vyšetření hrudníku a břicha. Český jezdec většinu času držel první místo a mohl pomýšlet na druhou pole position v kariéře po červnové německé grand prix. V pátečních trénincích třídy moto3 na nedělní závod na okruhu v italském misanu obsadil třetí a páté místo, jež mu patří i celkově v kombinaci časů. Devatenáctiletý český jezdec byl z trati odnesen při vědomí na nosítkách. 1 dag geleden · filip salač obsadil ve svém posledním závodě v kategorii moto3, velké ceně valencie, čtvrté místo. V dopoledních jízdách v portimau byl dokonce třetí nejrychlejší, přes zlepšení v odpoledním programu ale čtyři příčky ztratil.

Foggia wins as title scrap heads to portimao the italian produces a stunner to claim a sixth podium in a row as world championship leader acosta grabs a last lap podium

Foggia wins as title scrap heads to portimao the italian produces a stunner to claim a sixth podium in a row as world championship leader acosta grabs a last lap podium V dopoledních jízdách v portimau byl dokonce třetí nejrychlejší, přes zlepšení v odpoledním programu ale čtyři příčky ztratil. Po druhém místě v le mans si na závěr sezony připsal druhý nejlepší letošní výsledek. Devatenáctiletý český jezdec byl z trati odnesen při vědomí na nosítkách. V pátečních trénincích třídy moto3 na nedělní závod na okruhu v italském misanu obsadil třetí a páté místo, jež mu patří i celkově v kombinaci časů. 1 dag geleden · filip salač obsadil ve svém posledním závodě v kategorii moto3, velké ceně valencie, čtvrté místo. V dopolední rychlejší části byl čtvrtý, odpoledne si o jednu příčku polepšil. Český jezdec většinu času držel první místo a mohl pomýšlet na druhou pole position v kariéře po červnové německé grand prix. Následně byl přepraven vrtulníkem do nemocnice v austinu na vyšetření hrudníku a břicha. V závěrečných bojích o umístění na roštu už se ale. Devatenáctiletý český jezdec byl z trati odnesen při vědomí na nosítkách. Po pole position v německu to bude druhý. V závěrečných bojích o umístění na roštu už se ale.

Po pole position v německu to bude druhý. V dopoledních jízdách v portimau byl dokonce třetí nejrychlejší, přes zlepšení v odpoledním programu ale čtyři příčky ztratil. Devatenáctiletý český jezdec byl z trati odnesen při vědomí na nosítkách. V pátečních trénincích třídy moto3 na nedělní závod na okruhu v italském misanu obsadil třetí a páté místo, jež mu patří i celkově v kombinaci časů. Český jezdec většinu času držel první místo a mohl pomýšlet na druhou pole position v kariéře po červnové německé grand prix.

Po druhém místě v le mans si na závěr sezony připsal druhý nejlepší letošní výsledek. MotoGP-Stewards greifen durch: 15 Bummler bestraft / Moto3
MotoGP-Stewards greifen durch: 15 Bummler bestraft / Moto3 from img.speedweek.com
Devatenáctiletý český jezdec byl z trati odnesen při vědomí na nosítkách. Českému jezdci vyšel na španělské trati start a od prvních metrů bojoval ve vedoucí. 1 dag geleden · filip salač obsadil ve svém posledním závodě v kategorii moto3, velké ceně valencie, čtvrté místo. V dopolední rychlejší části byl čtvrtý, odpoledne si o jednu příčku polepšil. V závěrečných bojích o umístění na roštu už se ale. Český jezdec většinu času držel první místo a mohl pomýšlet na druhou pole position v kariéře po červnové německé grand prix. V pátečních trénincích třídy moto3 na nedělní závod na okruhu v italském misanu obsadil třetí a páté místo, jež mu patří i celkově v kombinaci časů. Devatenáctiletý český jezdec byl z trati odnesen při vědomí na nosítkách.

Devatenáctiletý český jezdec byl z trati odnesen při vědomí na nosítkách.

Českému jezdci vyšel na španělské trati start a od prvních metrů bojoval ve vedoucí. Po druhém místě v le mans si na závěr sezony připsal druhý nejlepší letošní výsledek. Foggia wins as title scrap heads to portimao the italian produces a stunner to claim a sixth podium in a row as world championship leader acosta grabs a last lap podium V dopolední rychlejší části byl čtvrtý, odpoledne si o jednu příčku polepšil. V závěrečných bojích o umístění na roštu už se ale. 1 dag geleden · filip salač obsadil ve svém posledním závodě v kategorii moto3, velké ceně valencie, čtvrté místo. Po pole position v německu to bude druhý. Jezdec týmu carxpert prüstelgp zaostal na mokrém asfaltu o šest desetin za suverénním domácím jezdcem niccolo antonellim. V závěrečných bojích o umístění na roštu už se ale. V pátečních trénincích třídy moto3 na nedělní závod na okruhu v italském misanu obsadil třetí a páté místo, jež mu patří i celkově v kombinaci časů. Český jezdec většinu času držel první místo a mohl pomýšlet na druhou pole position v kariéře po červnové německé grand prix. V dopoledních jízdách v portimau byl dokonce třetí nejrychlejší, přes zlepšení v odpoledním programu ale čtyři příčky ztratil. Následně byl přepraven vrtulníkem do nemocnice v austinu na vyšetření hrudníku a břicha.

Po pole position v německu to bude druhý. Foggia wins as title scrap heads to portimao the italian produces a stunner to claim a sixth podium in a row as world championship leader acosta grabs a last lap podium Devatenáctiletý český jezdec byl z trati odnesen při vědomí na nosítkách. Po druhém místě v le mans si na závěr sezony připsal druhý nejlepší letošní výsledek. V dopoledních jízdách v portimau byl dokonce třetí nejrychlejší, přes zlepšení v odpoledním programu ale čtyři příčky ztratil.

Český jezdec většinu času držel první místo a mohl pomýšlet na druhou pole position v kariéře po červnové německé grand prix. ÄŒtvrtá Å™ada pro Filipa Salače | Motorkáři.cz
Čtvrtá řada pro Filipa Salače | Motorkáři.cz from www.motorkari.cz
Devatenáctiletý český jezdec byl z trati odnesen při vědomí na nosítkách. Devatenáctiletý český jezdec byl z trati odnesen při vědomí na nosítkách. V pátečních trénincích třídy moto3 na nedělní závod na okruhu v italském misanu obsadil třetí a páté místo, jež mu patří i celkově v kombinaci časů. 1 dag geleden · filip salač obsadil ve svém posledním závodě v kategorii moto3, velké ceně valencie, čtvrté místo. V závěrečných bojích o umístění na roštu už se ale. Jezdec týmu carxpert prüstelgp zaostal na mokrém asfaltu o šest desetin za suverénním domácím jezdcem niccolo antonellim. Českému jezdci vyšel na španělské trati start a od prvních metrů bojoval ve vedoucí. V dopoledních jízdách v portimau byl dokonce třetí nejrychlejší, přes zlepšení v odpoledním programu ale čtyři příčky ztratil.

Českému jezdci vyšel na španělské trati start a od prvních metrů bojoval ve vedoucí.

Následně byl přepraven vrtulníkem do nemocnice v austinu na vyšetření hrudníku a břicha. Jezdec týmu carxpert prüstelgp zaostal na mokrém asfaltu o šest desetin za suverénním domácím jezdcem niccolo antonellim. V závěrečných bojích o umístění na roštu už se ale. Foggia wins as title scrap heads to portimao the italian produces a stunner to claim a sixth podium in a row as world championship leader acosta grabs a last lap podium V dopolední rychlejší části byl čtvrtý, odpoledne si o jednu příčku polepšil. Po druhém místě v le mans si na závěr sezony připsal druhý nejlepší letošní výsledek. Po pole position v německu to bude druhý. V pátečních trénincích třídy moto3 na nedělní závod na okruhu v italském misanu obsadil třetí a páté místo, jež mu patří i celkově v kombinaci časů. Následně byl přepraven vrtulníkem do nemocnice v austinu na vyšetření hrudníku a břicha. Devatenáctiletý český jezdec byl z trati odnesen při vědomí na nosítkách. Devatenáctiletý český jezdec byl z trati odnesen při vědomí na nosítkách. V dopoledních jízdách v portimau byl dokonce třetí nejrychlejší, přes zlepšení v odpoledním programu ale čtyři příčky ztratil. V závěrečných bojích o umístění na roštu už se ale.

Filip Salač / MotoGP-Stewards greifen durch: 15 Bummler bestraft / Moto3 : Následně byl přepraven vrtulníkem do nemocnice v austinu na vyšetření hrudníku a břicha.. Jezdec týmu carxpert prüstelgp zaostal na mokrém asfaltu o šest desetin za suverénním domácím jezdcem niccolo antonellim. Český jezdec většinu času držel první místo a mohl pomýšlet na druhou pole position v kariéře po červnové německé grand prix. Foggia wins as title scrap heads to portimao the italian produces a stunner to claim a sixth podium in a row as world championship leader acosta grabs a last lap podium 1 dag geleden · filip salač obsadil ve svém posledním závodě v kategorii moto3, velké ceně valencie, čtvrté místo. V závěrečných bojích o umístění na roštu už se ale.

Advertisement